Trenutno ni razpisanega aktialnega termina za seminar, v kolikor vas zanima informativna prijava ali pa vas je več, ki bi se želeli poglobiti v to tematiko mi prosim napišite email: nana.krosel@gmail.com

Celodnevni seminar je namenjen vsem, ki si želite poglobiti svoje znanje pri delu z otroki, dojenčki in mamicami. Namenjen je vsem terapevtom in ostalim, ki delate z dojenčki in otroki. Vabljeni Bownovi terapevti, kranio-sakralni terapevti, MNRI terapevti, Feledenkrais terapevti, fizioterapevti, vsi ki se ukvarjate z gibalnim razvojem dojenčka ipd. 

Seveda dobrošli tudi starši, ki bi morda želeli osvojiti ta znanja in poglobiti razumevanje dojenčkov in otrok, vendar pa želim samo opozoriti, da je v osnovi seminar namenjen tistim, ki na kakšenkoli način delate z dojenčki in majhnimi otroki in bo fokus na to in ne toliko na osebne zgodbe z našimi otroki. 

Verjetno se vsi strinjamo, da je delo z dotično skupino ljudi malo drugačno. Za nekatere morda bolj zahtevno, v vsakem primeru pa gre za občutljivo skupino, kjer je za celostno kvalitetno obravnavo potreben poseben pristop. Prepričana sem, da si vsi, ki delamo s to skupino, želimo da bi bile terapije čimbolj učinkovite in stranke (tako mjahne, kot velike) maksimalno zadovoljne.

Soulstudio-10

V zadnjih letih sem se ogromno naučila o delovanju družin, družinskega polja, energijskega polja srca vsakega posameznika in to znanje želim sedaj deliti naprej. Potrebe po različnih terapijah so pri dojenčkih in otrocih vsako leto večje, zato menim, da lahko s kvalitetnim delom ogromno doprinesemo generaciji za nami. In seminar je namenjen vsem, ki si želite več znanja iz področja dela z dojenčki in otroki. 

Vsebina seminarja:

  • ustvarjanje harmoničnega polja; kako navežemo stik
  • osebni prostor vsakega posameznika (tudi dojenčkovega)
  • jok dojenčkov in otrok med terapijami in prepoznavanje vzroka; kdaj s terapijami prenehati oz. kdaj nadaljevati 
  • vzpostavljanje zaupanja pri dojenčkih in otrokih
  • pomen igre za zbliževanje z otroki
  • komunikacija s starši, še posebej komunikacija z mamicami po porodu, ki so pod posebnim vplivom hormonov
  • pomen obravnave mamice zraven otroka
  • kaj je naše (od terapevta) in kaj ne

Trajal bo cel dan med 9. in 17. uro, s krajšimi pavzami in z vmesnim odmorom za kosilo (1,5 ure). 

Cena seminarja je 199 eur.

V ceni vključeni tudi čaj in prigrizki. 

Veselim se vaše prijave in tega, da bomo lahko s skupnimi močmi doprinesli več in hkrati postavljali boljše temelje naši družbi. 

Prijava: nana.krosel@gmail.com (s pripisom: prijava na celodnevni seminar). V kolikor se prijavljate v paru, prosim da v mail zapišete podatke tudi od druge osebe, vključno z emailom, da lahko pošljem vse informacije na mail. 

Soulstudio-12

Vse lepo

Nana