Ena od najbolj frustrirajočih stvari, ko imamo dojenčka je to, da mu v določenih trenutkih ne znamo pomagati, ko jokajo.
Še posebej takrat, ko vemo da so spočiti, previti in siti, dojenček pa še vedno joka. In nato se sprašujemo: kaj pa če je še lačen, kaj pa če še mora kupčka podreti, kaj pa če sploh nimam mleka, kaj pa če, mu to mleko ne ustreza, ali pa ga morda muči prebava?
Veliko vprašajev in veliko nemoči, s katero se kot starši soočamo.
Če vas zanima več o razumevanju dojenčkovega joka, je na voljo prvo tovrstno online predavanje z naslovom RAZUMIMO DOJENČKOV JOK, kjer razložim vse o joku, težavah s krčki, kolikami, polivanjem, težave s hranjenjem in spanjem, dotaknem pa se tudi zelo pomembnega razvoja možganov dojenčka in živčnega sistema.
 
En delček zgodbe iz začetka predavanja je na voljo tukaj:
 CELOTNO PREDAVANJE PA JE MOŽNO KUPITI NA SPODNJI POVEZAVI:
 
 
Za tiste, ki pa si želite poglobiti to znanje še s praktičnim delom, pa zraven predavanja vabljeni na delavnico, ki bo v živo, v Ljubljani – naslednji termin četrtek 30.3.2023. 
 
Ta delavnica je nastala, ker smo kranio-sakralni terapevti, ki delamo z dojenčki polno zasedeni in imamo predolgo čakalno dobo. Na delavnici se bomo naučili določenih prijemov in orodij, kako lahko dojenčku pomagate doma. Vsakega dojenčka bom tudi posamično na kratko obravnavala, zato da boste dobili konkretna navodila kako in kaj.
Z mano pa bo tudi svetovalka za dojenje Urška Repnik, ki bo vskočila ob morebitnih izzivih pri dojenju oz hranjenju.
Baby-Cries-What-Your-Baby-Is-Trying-to-Tell-You-baby-post-by-Mama-Natural-750x394

Hvala vsem, ki boste predavanje poslušali. In hvala vsem, ki se v splošnem trudite, da se bo generacija naših otrok čutila slišane in razumljene.