Mnenja strank

Kako sem strankam pomagal na poti k spremembam? Preberite mnenja mojih strank.

Hvala ti. Si me usmerila na veliko bolj jasno in samozavestno pot.

*

Na pregledu pri Nani sem se počutila obravnavana kot celosten človek s telesom, čustvi, svojimi posebnostmi in svojo zgodbo. Vse je enako pomembno in Nana se resnično potrudi po najboljših močeh, da bi odkrila vzrok simptomov in seveda rešitev zanje. Da ji za osebo resnični ni vseeno, pa je najbolj razvidno iz njenega nadaljnega spremljanja stanja osebe z dodatnimi predlogi in nasveti.

*

Pozdravljena, želela bi se vam zahvaliti za bachove kapljice, namreč po cca mesecu dni jemanja opažam razliko pri svojih težavah. nio še izzvenele, so pa bistveno manjše. Iz srca hvala.

*

Hvala, hvala, hvala! Še včeraj zvečer sem bila skeptična, ampak danes pa vidim, da kapljice res delujejo. Nobene rdečice, potenja in živčnosti ni bilo. Res norooo!

*

Jutro, se bom opgumila in napisala, da hčerka že več kot ene teden spi brez škratnja z zobmi. Sem se prve noči prav zbujala in hodila gledat, če je vse ok.

*

Zdravo, moram ti povedati, da so kapljice, ki si mi jih naredila res top. Tamala je preskok v vrtec prenesla brez drame in hkrati je veliko bolj samostojna in odprta do drugih.

*

Res si nam veliko pomagala, naš sinček je zdaj veliko bolj zdrav.

*

Nana nam je bila v veliko pomoc pri resevanju sinove prebave, po njenem svetovanju smo po njenih navodilih resili vse tezave! Tudi kadar imam kaksno vprasanje je vedno pripravljena pomagat. Iz srca sem ji hvalezna in zares vesela da smo jo nasli❤️

*

 

Ni večjega zadovoljstva kot srečna stranka. Le en korak do spremembe.

Pomagala sem že mnogim, zakaj ne bi tudi tebi?