Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Intuitivni tretma za razreševanje čustvenih izzivov

Čas v katerem smo, nas je pripeljal do tega, da se ne moremo več skrivati. Stari okvirji načina življenja razpadajo, neiskrenost v odnosih je passe, biti “vredu”, zgledna žena/mož, snaha/zet, hčerka/sin ni več nekaj kar bi nam življenje dovolilo, ker znotraj sebe nismo srečni. Ne glede na to koliko želimo nekam pripadati, ali pa želimo ostati v službi ker je varna, ali pa smo v odnosu, ki nam predstavlja neko znano situacijo, ne glede na vse to nam življenje preko različnih situacij pokaže, da to preprosto ne gre več. Posledično se vsak dan vedno več ljudi srečuje s težavami s spanjem, konstantno utrujenostjo, z anksioznostjo, paničnimi napadi, depresijo, izgorelostjo, nenadzorovanim naraščanjem ali padanjem teže in tudi še z večjimi fizičnimi zdravstvenimi težavami. 

Kaj se pravzaprav dogaja? Živčni sistem je vznemirjen, posledično se ne moremo umiriti, iščemo instant rešitve v različnih substancah (kava, sladkor, alkohol, cigareti, trava, pobeg v delo, pobeg v tehnologijo, pobeg v šport…). Ko je živčni sistem vznemirjen, se podre tudi hormonsko ravnovesje, hormoni pa znatno vplivajo na naše počutje. Tako se znajdemo v začaranem krogu, kjer ne vemo več kaj je bilo prej – a smo bili najprej živčna razvalina ali smo bili najprej konstantno utrujeni. 

Skozi leta izobraževanj in dela na sebi sem se naučila kako si pomagati pri čustvenih izzivih, ki nam v življenju samo jemljejo energijo in ne prinašajo ničesar dobrega. Tukaj ne gre za posebno tehniko, saj se je razvila spontano preko kranio-sakralnih tretmajev in pokazalo se je kot zelo uspešna metoda. 

Tretma poteka tako da ležite na hrbtu, jaz pa začnem tako kot pri kranio-sakralni terapiji z rokami na lobanji. Kasnejši potek pa je odvisen od posameznika, časa in pripravljenosti v določenem momentu. Dela se na spuščanju strahov, zamer, jeze, na spuščanju toksičnih odnosov in še veliko drugega. Vsak tretma je drugačen, pripravljeni pa ste lahko tudi na smeh, jok, težke občutke in na koncu na občutek lahkotnosti. 

Tretma traja okvirno 90 min, nekaj časa od tega je tudi sam pogovor. Tukaj večkrat vključimo tudi spremembe življenjskega sloga oz dobite navodila za manjše spremembe, ki jih lahko vnesete v vsakdan. V ceno so vključene tudi Bachove cvetne esence. 

Koga sprejemam? 

V prvi vrsti ženske, v katerikoli dobi, še posebej pa tiste ki ne morejo zanositi in tiste, ki so že mamice. Dobrodošli so tudi moški, ki so odprti za razreševanje na čustvenem nivoju. 

Tretma ni primeren za nosečnice. 

Cena tretmaja je 122 eur.