Annikini tretmaji so res nekaj posebnega. Sama sem pri njej naredila res velik preskok na področju ženske energije in ljubezni do sebe. Res pripoorčam vsakomur, ki si želi napredka in osebnostne rasti.

Annika Omkaram je vidkinja, šamanka, velika reiki mojstrica in zdravilka duše.

Zdravljenje pri njej temelji na odkritju primarnega vzroka za nastanek zatika in je v nasprotju s simptomatskim zdravljenjem usmerjeno v sam izvor težave in njeno razrešitev.

Proces zdravljenja obsega elemente ponovnega povezovanja z darovi dušne družine, vračanja moči, diagnostike ter uravnovešanja biopolja, zahtevnejše elemente popravkov družinske matrice, zdravljenja prednikov in odstranjevanja vezi, zdravljenja podzavesti, branja in zdravljenja duše ter notranjega otroka.

Nekatere od uporabljanih tehnik so RyohoReiki, Karuna, Šamanski, Tibetanski in Angelski Reiki, Reaktivacija ženske esence, Zdravljenje notranjega otroka, Nehipnotična regresija, Odstranjevanje vezi, Karmična diagnostika, Branje duše, Zdravljenje skozi akaške zapise, energijsko uravnovešanje biopolja, podpora pri osvobajanju od energijskih vdorov, neželenih programov in posledic travm, vedno z namenom, da je proces podporen in prijeten, v individualnem ritmu in tempu.

Informacije in naročanje: 051 311 839

Spletna stran: https://sat-cit-ananda.net/

YouTube kanal: https://www.youtube.com/c/Ann%C3%ADkaOmkaram
Osebni FB-profil: https://www.facebook.com/annika.omkaram
Uradna FB stran: https://www.facebook.com/AnnikaOmkaramSatcitananda