POSTANI SVETOVALKA/EC ZA BACHOVE CVETNE ESENCE

V znanju je moč in v času, v katerem se nahajamo in ki prihaja, bo čustvena stabilnost in usklajenost energijskega in fizičnega telesa ključnega pomena. 

Za vas sem pripravila poglobljeno izobraževanje, ki bo obsegalo več kot 45 modulov in kjer boste dobili ogromno znanja in izkušenj o pripravi Bachovih esenc. Z znanjem, ki ga boste pridobili boste opremljeni za to , da pripravljate osebne mešanice zase, za družinske člane, prijatelje ali stranke. 

Kaj sploh so bachove cvetne esence?

Dr. Edward Bach (1886 – 1936) je angleški zdravnik in homeopat, ki je v 30-ih letih prejšnjega stoletja razvil Bachovo cvetno terapijo, medtem ko je iskal zdravila za zdravljenje vzrokov bolezni in ne zgolj za odpravljanje bolezenskih simptomov. Želel si je namreč, da bi našel zdravilo, ki bi ljudem celostno pomagalo. Dolga leta je raziskoval in ugotovil, da bolezni izhajajo iz človekove neusklajenosti z lastno dušo in okoljem, v katerem živi. Vzroke, da ljudje zbolimo, je začutil v čustvenih stanjih kot so strah, ravnodušnost do okolja, osamljenost, negotovost, malodušje in obup, pretirana skrb za druge in dovzetnost za vplive drugih. Začel je nabirati rastline, ki so divje rasle v neokrnjeni naravi in za katere je ugotovil da lahko s pomočjo njih vzpostavimo notranje ravnovesje, jasnost misli, duševni mir, življenjsko moč in telesno zdravje. Razvil je posebno metodo s katero mu je uspelo ujeti vibracije teh rastlin, ki na energijskem nivoju pozitivno vplivajo na naše misli, čustva in občutke. Njegove cvetne esence danes najdemo povsod po svetu, že v Sloveniji pa jih najdemo pod različnimi imeni, kot so Floriterapija, Bachove cvetne esence, Bachova cvetna terapija, Bachove kapljice… Obstaja 38 koncentratov Bachovih cvetnih esenc (pri 37ih je ujeta vibracija rastlin, medtem ko je ena vibracija studenčnice).
Poleg omenjenih esenc pa je dr. Bach naredil še eno univerzalno mešanico petih esenc, ki ga najdemo pod imenom Rescue remedy ali rešilno zdravilo in je univerzalno za različne šoke, ki nas hitro vržejo iz tira.

Izobraževanje bo ONLINE in ga boste lahko poslušali kadarkoli ga boste želeli. 

Razdeljeno bo v module, zato da bo pregledno in kar najbolj uporabno. Dobili boste znanje o tem kako vsaka od esenc podpira naše potenciale, kako se pripravijo koncentrati in kako osebne mešanice, kakšne metode se uporabijo za pripravo koncentratov, kaj je pomembno pri pripravi, naučili se boste kako je Bach gledal na zdravje posameznika in kako široko se da podpreti določene simptome. 

Velika prednost tega izobraževanja pa je ta, da boste se zares naučili kako pripraviti individualne mešanice.Kako se povezati s človekom za katerega esence izbirate in kaj je pomembno. Predala vas bom tehnike, kako se povezati s seboj, da lahko pomagate drugim preko esenc. 

Največ uporabnega znanja se naučimo na primerih, zato bo veliko primerov, da boste dobili čimveč oprijemljivega znanja, ki ga boste lahko uporabili. 

Posebej bodo obravnavane tematike pogostih težav pri otrocih, kot so težave z nespanjem, nočnimi morami, grizenjem nohtov, šrktanjem z zobmi, adhd, avtizem, težave s koncentracijo. 

Kot bonus modul bom predstavila tudi druge načine uporabe Bachovih esenc – kopeli, mazila, masaže ipd. 

Sama pri predajanju kateregakoli znanja čutim veliko hvaležnost, vendar pa tudi odgovornost, zato bom poseben modul namenila tudi temu kaj je etično in kaj ne, ter zakaj je to pomembno.

KAJ VAM BO IZOBRAŽEVANJE PRINESLO?

V kolikor bi tudi vi želeli pomagati ljudem na čustvenem in energijskem nivoju je ta tečaj pravi za vas.

POSTANITE SVETOVALEC/KA ZA BACHOVE CVETNE ESENCE

Tečaj bom poslala v svet v prvi polovici julija 2023. 

Ogledali si ga boste lahko kadarkoli. Vsak modul posebej, ali več skupaj. 

Cena izobraževanja je 656 eur. V kolikor bi si želeli razdeliti plačilo na obroke, je možno z mano individualno dogovoriti. 

V ceno je vključeno: 

  • teorija in praksa v videih razdeljenih v več kot 50 modulov
  • skripta
  • 2 steklenički koncentrata za pripravo osebnih mešanic
  •  posebno darilce
  • 10 zoom srečanj v obdobju enega leta 
IZOBRAŽEVANJE BO MOŽNO KUPITI 2X LETNO, ZAENKRAT SO PRIJAVE ČEZ POLETJE ŠE ODPRTE. ZA VSE, KI PA SE PRIJAVITE DO 7. SEPTEMBRA PA JE S KODO SUMMER 2023 10% POPUST. <3